İZMİR / BORNOVA - Arkas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

SAYIN VELİLERİMİZ;

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTISI,

28.04.2024 TARİHİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 12.00'DA OKULUMUZ 3. KATINDA YAPILACAKTIR.

KATILIMINIZI BEKLERİZ.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşku ile kutlandı.

Nis

Okul Sporları İzmir il turnuvasında okulumuz Arkas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini temsilen Wushu Sanda dalında yarışıp

65 kg B Genç kategorisinde İzmir İl 1.si olan Boran Tunahan POLAT'ı

52 kg B Genç kategorisinde İzmir İl 1.si olan Emre EROL'u

65 kg B Genç kategorisi İzmir İl 3.sü olan Enes UĞURLU'yu

tebrik eder Sakarya da düzenlenecek Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Sezgin Çekerekli ve 10. Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Bilişim Haftası Etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan İnsansız Hava Aracı ( Drone ) eğitimine katıldık…

Kızılay Tarafından Öğrencilerimize Eğitim Verildi

Mrt

Sosyal sorumluluk ve hayat boyu öğrenme yönergesi kapsamında Buca Yasin Börü Gençlik Merkezi  koordinesinde İncir Altı Kent Ormanında çevre temizliği yapıldı.

Şbt

16.02.2024 tarihinde okulumuz tüm öğrencilerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı

Ara

Üniversite öğrencilerininde yarıştığı arazi kategorisinde, öğrencilerimiz katılımcılar arasından en iyi 8. ve 11. lik derecelerini elde ettiler ve okulumuzu başarı ile temsil ettiler. Bunu bir başlangıç olarak kabul edip henüz 9. Sınıfta olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Arkas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alan öğrencileri ve Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Sezgin ÇEKEREKLİ ile birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi Bayrakbilim ve Türk Bayrakları müzesine gezi düzenlediler.

Ara

1. Dönem Veli Toplantısı 03.12.2023 Pazar günü saat 11.00'de yapılacaktır.

Kas

Buca Yasin Börü Gençlik Merkezi koordinatörlüğünde öğrencilerimizle İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü bölüm tanıtımlarına katıldık.

Ekm

Sayın Velilerimiz,                                                                                                                                                                                                        22.10.2023 Pazar günü saat 11.00'de Okulumuz Konferans Salonunda "Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Seçimi ve Tanışma Toplantısı" yapılacaktır. Katılımınızı bekler, sağlıklı günler dileriz.